م.ب
عنوان :

دل درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم متولد 98/10/10 هستش و 33 هفته 5 روز به دنیا اومد با وزن 1.800 و 5 روز در NICU بود، الان مشکلی که هست دل درد زیاد و نتونستن خارج کردن باد معده هستش به طوری که اگر باد داشته باشه و حتی گشنش باشه گریه میکنه و نمیتونه شیر بخوره، شیر مادر با شیر دوش دوشیده میشه و بهش داده میشه و حدود 60 درصد هم شیر خشک اپتامیل pdf و سیمیلاک نیوشور. الان چه ویتامین هایی باید بخوره، الان AD و آهن میخوره و برای دل درد هم رانیتیدین و پدی لاکت میخوره و دایمتیکون گاهی، گریپ میکچر هم تاثیری روش نداشت، الان میشه آبمیوه فرینی داد بهش؟ چه زمانی مناسب خوردن این چیزاست، الان هم حدودا وزنش 4.300 هستش

سلام از ابتدای ماه 6 میتوانید غذای کمکی بدهید
پدی لاکت و گریپ میکسجر و آدوکید باعث,تشدید کودک در کودکان لاکتوزی,است
شیر خشک,کامفورت و قطره لاکتاز ایزی کول روزی 5 بار 5 قطره همراه شیر مادر. ماساژ,شکم,و تحریک,مقعدی کمک,کننده خواهد بود