ا.خ
عنوان :

کهیر

متخصص بیماری های کودکان
سلام..اقای دکتر شنبه پسرمو بخاطر کهیر اوردیم مطب..امپول و شربت نوشتین..دیروز یکم بهتر بود وضعیتش ولی امروز خیلی شدید تر شده و خارشش هم زیاده..اگه یادتون باشه دو روز پشت سرهم امپول بتامتازون یبار یک سوم و یبار یک دوم همراه با ی امپول دیگ براش تجویز کردین..پرهیز غذایی هم براش انجام میدیم خیلی چیزا رو ک امکان حساسیت زا بودنش هست بهش نمیدیم...ولی بهتر نشده ک بدتر شده.الان چهار روزه که اینطوریه..درضمن شربت سانستول زینک پلاس هم جدیدا براش گرفتیم ولی دو روزه اونم ندادم..امکان داره بخاطر شربت باشه؟!به نظرتون بازم امپول بتامتازون تزریق بکنیم؟

سلام.. داروها را قطع نکنید

آزمایش انجام دهید
cbc diff, CRP, esr. BUN, CR, na, K,Ca,bs,IgE
U.A

انجام دهید
بهتره اگر ممکن شد بستری کنید یک تا دو روز

اخه تو این وضعیت بستری کردنش خطرناک نیست؟چند روز اینطوری بمونه با داروها بهتر نمیشه؟خطرناکه اینطوری موندنش؟یا هر روز ببریم سرم بزنن هرکاری ک بستری نشه
برا ازمایش ناشتا باشه؟بعدازظهر میشه برد؟ازمایش خونه؟