ف.ع
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر عنایتی هستم و قرار بود 25 به مطبتون بیام که به خاطر کرونا کنسل کردید وقت هاتون رو .
من قرص فولیکوژن داشتم که امروز تمام شد حالا باید چی کار کنم ؟
آمپول بیوتین و ویتامین Hهم یک دوره ی دیگر باقی مانده

سلام عزیزم
ریزش مو بهتره؟
فعلا داروها رو ادامه بدین تا ببینیم کی می تونیم ببینیمتون.

زیاد تغییری نکرده
دکنر غدد رفتم برام گلای وانس 500 تجویز کرد .
پس قرص ها و آمپول هارو بگیرم و ادامه بدم ؟
🙏
راستی
بعد از عید هم شما مطب نمیاید به خاطر کرونا ؟

هنوز که چیزی معلوم نیست! باید ببینیم چی پیش میاد. چون مریضای ما اورژانس نیستن اگر قرنطینه ادامه پیدا کنه بهتره مطب بسته باشه که افراد بیشتری آلوده نشن

پس انشاءالله که زودتر این بیماری تموم شه
راستی خانم دکتر ببخشید که هی سوال می پرسم میشه بپرسم که قرص گلای وانس 500 که باعث چوش نمی شه؟
وای منطورم جوشه