ل.م
عنوان :

درد در دوران بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
باسلام 37 سال سن دارم در هفته 12 بارداری می باشم اما خیلی زود خسته می شومو بعد از مدت کوتاهی پیاده روی دچار پا درد شدید شده ام ایا علت خاصی دارد ؟دارویی میتوانم مصرف کنم که درد ساکت شود .چند روزپیش هم سر درد ودست درد شدید داشتم لطفا راهنمایی فرمائید.

سلام خستگى در ابتداى باردارى طبیعى است از نظر کم خونى و قلبى چک شوید بهتر است