م.ن
عنوان :

کمبود وزن عدم جذب مواد

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید پسرم 3سالش تموم شده و وزنش 11 کیلو و قدش 93 سانت هستش بهداشت گفته در نمودار بخش سوئ تغذیه قرار داره نمیدونم چه مکملی بدم که وزنش بره بالا و اشتهاش باز بشه.یعنی تو 1 سال فقط 1 کیلو و 100 گرم افزایش وزن داشته.در سنین کمتر با گفته های من و تشخیص شما عدم جذب چربی از روده تشخیص دادین و قرص creon 25000 رو تجویز کردین با مصرف این قرص بعد هر وعده غذایی و پدیاشور چند ماه وزنش تقریبا بهتر رفت بالا ولی الان یکسال میشه که دیگه قرص مصرف نمیکنه.حس میکنم دوباره جذبش پایینه اکثرا وقتی اجیل میخوره زود دفع میکنه و کاملا هم مشخص میشه که اجیل خورده.متاسفانه به دلیل ویروس کرونا نتونستیم بیاییم مطب چون شهرستانیم.پسرم قبلا رفلاکس داشته ولی حل شده بود الان گاهی حس میکنم که شبا دوباره اذیت میکنه رفلاکسش برگشته ممنون میشم اینو هم بگین که چی بدم بهش.مکمل و ویتامین و هر چیزی که نیازه براش بگین تا بخریم چون متاسفانه تا چند ماه فکر نکنیم بتونیم بیاریم مطب.و چه جایگزینی برای پدیاشور وجود دارد؟ چون خیلی سخت پیدا میشه.اگه نیازه ازمایش مدفوع هم بدیم برای جذب رودش.

سلام فعلا سبها یک عدد پودر اس امپرازول 10 میلی بدهید و روزی 1 تا 3 نوبت پودر ریسورس جونیور شرایط خوب شد ازمایش کامل و همینوطور از نظر سوء جذب لازم است