ا.ب
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر من فردا هفت ماهه میشه و از چهل روزگی تشخیص رفلکس دادن و رانیتیدین مصرف کرد سه ماهگی امپرازول و چهارونیم ماهگی نکسبوم روزی یک عددو از پنج ماهگی پزشک دیگه ای باکلوفن یک چهارم و بیوتی هلث نصف و نکسیوم یک سوم روزانه تجویزکرد تا الان که هفت ماهشه تنها مشکل دخترم امتناع از سینه هست چون شیر خودمو میدم فقط تو خواب سینه میکرفت و بیداری با قطره چکان میدادم بعد شروع باکلوفن و... سینمو بیداری میگیره ولی هر سه دقیقه ول میکنه و بعد پنج دقیقه دوباره میگیره اب دهنشم زیاد میریخت که الان با اینکه دندون دراورده دوتا اب دهان خیلیییی کم شده مشکلات دیگه دخترم هرق کردن زیاد سر موقع خواب مخصوصا هنگام شیر خوردنه گاهی هم بی دلیل پاهاش سرد میشه قلبش سوراخ کوچکی داره که کمی کوچک شده اما هنوز بسته نشده و صدای اصافه داره مجرای اشکیش بستست و جنب و جوش و تحرک دست و پاش زیاده سوال اولم اینه که اینهمه دارو باکلوفن و نکسیوم و بیوتی هلت و بک قطره مولتی ویتامین ایا زیاد نیس و عوارض نداره؟ دوم علت تعریق سر و اینکه جدبدا سرش توده های ریزی مثل جوش,درامده چندتا اما ملتهب و قرمز مثل جوش نیس فقط اندازه جوشه سوم علت سردی پاهاش چهارم تا کی این داروهارو بدم الان همینکه سینمو میگیره اما زود ول میکنه بهتر از قبله پنجم تو ماه هفتمه تغذیه چی بدم یک ماه فرنی با شیر خودم دادم دیگه ندادم بعد پوره سیب زمین و پوره هویج با اب مرغ سوال ششم علت تحرک زیاده دخترم ممکنه بیش فعالی باشه یا رفلکس عاملشه در ضمن دخترم گریه کم میکنه و بیشتر میخنده خدا خیرتون بده اقای دکتر ممنون میشم تمام سوالامو زودتر کمک کنید

سلام این نشانه ها علامت آلرژی به شیر مادر است و کودک لازم خواهد بود در این موارد تا پایان زمان شیر خوردن از سینه تحت درمان باشد
داروهایی مانند گاویسکون و زادیتن به بهتر گرفتن سینه کمک خواهد کرد ولی شیر خوردن بیشتر باعث بروز علائم بیشتر خواهد شد و در ابن ندارد کاهش,شیردهی به نفع کودک خواهد بود
در اطاق تاریک و بی صدا و خنک شیردهی کنید و هر روز دوش بگیرید
علائمی مانند اگزمای موستی و سو جذب برخی غذاها و واکنش آلرژی به غذاها در ریفلاکس شیر به کرات در این کودکان دیده نمیشود که باید تست آلرژی به شیر و غذا را ماه 8 انجام دهید و تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و غذای هضم نشده را انجام دهید
تعریق سر به علت گرمای محیط و عدم استفاده از افتاب مستقیم و ویتامین دی 3 است

🙏