م.ن
عنوان :

مواد شوینده و خطرات

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام. ببخشید یه محلول داریم که یک پنجمش وایتکس و چهارپنجمش آبه. اگر مستقیما وارد چشم بشه کور میکنه؟

سلام وقت بخیر.
محلول وایتکس یا همون هیپوکلریت میتونه در صورت ورود به چشم به عصب چشم اسیب برسونه و هرچی غلظت این محلول بیشتر و مدت زمان تماس بیشتر باشه احتمال اسیب به عصب چشم بیشتره. به همین دلیل هم هست که رقیقش میکنیم.
حتی بخارات ناشی از وایتکس رقیق نشده هم میتونه به چشم اسیب برسونه.
باید خیلی مواظب باشید

این محلول آسیبش در چه حد میتونه باشه. در بدترین حالت؟

ببینین chemical burn استیج های مختلفی داره. یعنی سوختگی با مواد شیمیایی. 4 استیجه و بدترین حالتش از بین رفتن استم سل ها هست که منحر به نابینایی میشه که در این مورد شما اتفاق نمیوفته چون محلول رقیق شدست.
ولی خب ممکنه خراش قرنیه اتفاق بیوفته و باید پزشک معاینه کنه و بعد دارو تجویز کنه. انتی بیوتیک یا کورتون های موضعی