ش.م
عنوان :

بیقراری

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر خسته نباشین
پسر یکساله دارم چن شبه بیقراری میکنه و اصلا خوب نمیخابه و خیلی گوششو میکشه و دماغشو میخارونه
خوب غذا نمیخوره و خیلی بهونه گیر شده و بعضی وقتام مدفوعش چربه
وزنش کردیم نسبت ب ماه قبل 200 گرم کم کرده وزن فعلیش 10800 هست
گاهی اوقات لبش ترک میخوره
براش ساشه بونکال نوشته بودین ک نمیخوره ؛ ویتامین دی ترزیا و مارینوکس هم پیدا نکردیم
دکتر پسرم 34 هفته بدنیا اومده الان میشینه ولی خیلی پشتشو صاف نگه نمیداره بنظرتون طبیعیه؟
قطره بی ویتال میخوره و دی اچ آ و آهن ایروفیکس
چ دستوری میفرمایید؟

سلام
قطع شیر شب
رعایت شرایط,انتی ریفلاکس
دمای,نحیط,کمتر از 24 درجه
عدم استفاده از وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک و کاموا
شربت زادیتن شب ها 2 سی سی
عدم شیردهی در وضعیت خوابیده یا دراز کشیده
کنترل خارش,لثه و درد دندان
بجای بون کال از شربت سافت کلسیوم روزی 3 سی سی میتوانید استفاده کنید
قطره های بی,ویتال و دی اج آ و ایروفیکس کافی هستند
قوز کردن در کودکان طبیعی است
آفتاب مستقیم روزانه فراموش نشود