م.ر
عنوان :

آزمایش

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر آزمایش هایی که گفته بودین را انجام دادم که ضمیمه کردم
آقای دکتر دختر من الان 6 ماهشه و من غذای کمکی را از 5 ماهگی شروع کردم هفته پیش بهش سوپی دادم که توش گوشت گوسفندی ریخته بودم و باز هم خون دیدم باید خودمم گوشت گوسفندی نخورم؟
تا چه مدت این پرهیز های غذایی را باید داشته باشم ؟
گاهی اوقات دونه هایرقرمز کم رنگی تو صورتش میاد و بعد از چند ساعت میره این ها هم نشانه آلرژیه به غذاهایی هستش که بهش میدم؟

سلام آزمایشاتش خیلی خوبه و نشون میده آلرژی غذایی شدیدی نداره

هر زمان میخواید غذای جدیدی شروع کنید با فاصله یک هفته باشه

اگر میبینید خون حجم زیادی داره مهم هست ولی اگر رگه خون هست و به زور باید در مدفوع پیدا کنید قابل چشم پوشیه

اگر به چیزی حساسیت داشت باید بعد از 9 ماهگی یا ترجیحا در یک سالگی مجددا واسش امتحان کنید و خودتون هم نخورید

خیلی ممنون آقای دکتر
🙏

اون دایره هایی که توی صورت هست هم اگر شدید نباشه اهمیت ندید

شدید نیست و بعد از یکی دو ساعت میرن
خیلی لطف کردید آقای دکتر
سال نوتون پیشاپیش مبارک
🙏
آقای دکتر ببخشید دخترم اصلا وزن گیری خوبی نداره ایماه فقط 300 گرم اضافه کرد
برای وزن گیریش چی کار کنم؟

اول شیر بدید بادحجم بیشتر
دفعات غذا را بیشتر کنید
داخل غذا روغن زیتون بریزید
شربت زینک گلوکونات هم روزی 2 و نیم سی سی بدید

سال نو شما هم پیشاپیش مبارک