ف.ا
عنوان :

راهنمایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.وقت شما بخیر.
من دخترم رو 17 اسفند آوردم پیش شما برای ویزیت شما زحمت کشیدید بعد از ویزیت شیر خشکش رو از پپتی جونیور به ببلاک کامفورت تغییر دادید.
چند روز هست که مدفوعش زرد روشن هست و گاهی لکه های فسفری رنگ توش دیده میشه این مورد طبیعی هست؟
دفعات مدفوع کردنش هم زیاد شده.
شما یه شربت Motilium براش نوشتید.
من شربت رو تهیه کردم ولی دستور مصرف نداره.
لطف میکنید دستور مصرفش رو بمن بگید.
چند روز یک بار هم مقداری آب استفراغ میکنه.خیلی کم و به ندرت.و بعضی اوقات سرفه میکنه انگار که چیزی پریده گلوش.
توی داروها شما گفتید اسپری برای بینی نوشتم ولی من چیزی ندیدم لطف میکنید اسم اسپری و نحو و مقدار مصرفش رو بمن بگید تا بگیرم استفاده کنم

سلام اسپری کلداماریس بی بی موقع کرفتگی بینی داخل بینی دو پاف برنید روزی 3 تا 4 بار و مدفوعش هم طبیعی است اشکالی ندارد موتیلیوم برای استفراغ و پریدن اب دهانش است روزی سه بار هر بار 1 سی سی بدهید