س.م
عنوان :

کولیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. دخترم بعد هر بار شیر دل درد داره . امروز 9 روزشه. با اینکه بعد از هر وعده آروغش و میگیرم به ناچار از کولیک از استفاده میکنم. (7قطره هربار)
همش در حال شیر خوردنه و زیر سینه میخوابه
یعنی فقط اینطوری آروم میشه
سینه ها رگ نمیاره و سفت نمیشه. شیرم مشکل نداره؟ تعداد پوشک خوبه ولی انگار سیر نمیشه

سلام باید فاصله شیر دهی را به هر دو ساعت یک بار از یک سینه و به مدت 5 تا 15 دقیقه برسانید تا کودک شیر کامل بخورد خودتان لبنیات سبزیجات خام و سالاد نخورید

اینارو فرموده بودین ولی فقط اینطوری آروم میشه. گریه ش تموم نمیشه. قطره شیرافزا پیشنهاد نمیدین؟

قرص لاکتاول روزی یک عددبخورید بین دو ساعت اکر کرسنه بود باکاپ کمی شیر خشک بدهید