ع.ح
عنوان :

نوع مدفوع نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام خدمت دکتر مقدادی
مدت دو روزه که نوزاد 8 روزه مون مدفوع فوق العاده آبکی اب داره. و در واقع با میزان کمی از مدفوع میزان زیادی آب و کف دفع می کنه.در حالیکه قبلا مدفوع نرمی داشت و میزان حجم مدفوعش خیلی کم شده.
آیا این علائم اسهاله؟ باید کاری انجام بدم؟
یه سوال دیگه ای هم که دارم و بزرگواری شمارو طلب می کنه بابت پاسخگویی، اینه که بعد از شیر دادن گاهی وقتا، به میزان یه قاشق چایخوری شیر بالا میاره، آیا این می تونه نشانه رفلاکس باشه؟ پیشنهادی دارین که بفرمایید و راهنماییمون کنید؟

سلام بله احتمال ریفلاکس آلرژیک با آلرژی به لاکتوز شیر مادر وجود دارد

تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و قندهای احیا کننده و سونوگرافی معده تشخیصی خواهد بود

رعایت کامل شرایط,انتی ریفلاکس و قطره رامنوفلور روزی یک بار 10 قطره کمک کننده خواهد بود