س.آ
عنوان :

دانه قرمز رنگ روی شکم و پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام آقای دکتر مادر من 64 سال دارن (قرص کنکور آمیلودیپین والساکور اترواستاتین اسپرین بچه و ویتامین ای و کلسیم هم استفاده میکنند)
تقریبا از سه هفته پیش روی شکمشون دانه قرمز رنگ زده بود که بعد یه مدت تغییر رنگ داد الان اون دونه های قرمز رنگ روی ران و پاهاشون افتاده خارش و سوزش هم ندارند.علتش اقای دکتر چی هست و تو این شرایط بهتر چه دارویی استفاده کنن؟
بعد یه مدت که تغییر رنگ میدن این شکلی میشن

سلام
شب خوش
داخل دهانشون مشکلی نداره؟
خارشداره؟

نه داخل دهان دانه نیست
نه خارش ندارن دانه هاشون آقای دکتر
نه روی کمرشون هم نیست
فقط روی شکم و پاها
اول فقط روی شکم بود
چیزی هست آقای دکتر

ممکنه که لیکن پلان باشه
پماد کلوبتازول روزی دوبار بزنید و بعد از یک هفته خبر بدید

ببخشید اقای دکترلیکن پلان چی هست خطرناکه؟
تشکر خیلی لطف کردین ما تو رشت زندگی میکنیم و تو شرایط کرونا اصلا دسترسی به پزشک پوست نداریم خداخیرتون بده

خواهش میکنم
درست میشه
بیرون نرید