ل.ن
عنوان :

از بین رفتن حس بویایی و چشایی

متخصص گوش، حلق و بینی
فرد 27 ساله ای ساکن تهران حس بویای و چشایی خود را 3 روز است از دست دادا،آیا این از نشانه های کرونا است؟

با سلام بهتر است بگوییم احتمالا ناشی از عفونت ویروسی ولی اینکه چه نوع ویروسیست را نمیتوان بطور دقیق اظهار کرد لذا مانند بسیاری از عفونتهای ویروسی موارد احتیاط را انجام دهید و چنانچه تا یکی دوهفته بهبودی حاصل نشد به پزشک مراجعه فرمایید در حال حاضر مصرف مایعات گرم و شستشوی بینی با سرم شستشو کافیست