ف.ص
عنوان :

تنگی نفس - درد وسط شانه

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام و خسته نباشید جناب دکتر
بنده یه چند روزیه حالت تنگی نفس برام پیش اومده . مثلا بعضی اوقات تنفس عمیق رو راحت نمیتونم بکشم و خمیازه هم نصفه میکشم کامل نمیتونم بکشم.ضمنا پشت شونه ام حالت سوزش و درد داره .البته این تنگی نفس تا الان طوری نیست که مانع کارروزانه ام بشه ولی موقع قبل خواب و استراحت بیشتر معلوم میشه .ضمنا داروی خاصی مصرف نمیکنم و همچنین فکر کردم شاید ریفلاکس باشه رفتم شربت آلومنیوم و قرص کلودیم سی رو خوردم ولی باز خوب نشد .لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام،
تنگی نفس موقع فعالیت دارید یا موقع استراحت و خوابیدن؟ سرفه؟ تب و بدن درد؟ سابقه داشته است؟ احساس سوزش پشت قفسه سینه؟ سرفه شبانه دارید؟

سابقه بیماری خاص مثل فشار خون بالا دیابت ...؟ داروی خاصی استفاده میکنید؟

سرفه و تب و بدن درد ندارم. احساس سوزش تقریبا پشت قفسه سینه هست و یه حالت تقریبا درد و گرفتگی دارم. و گهگاهی هم آروغ می زنم سرفه هم ندارم. تنگی نفس هم اونجوری نیست که موقع فعالیت بیشتر بشه همچنین موقعی که خوابیدم تنگی نفس ندارم ولی درحالت عادی دارم

به نظرم بهتره اول از نظر مسایل قلبی معاینه و بررسی شوید که حداقل شامل معاینه فیزیکی، نوار قلب و عکس قفسه سینه است.تنگی نفس شما ارتباطی به معده و ریفلاکس ندارد.

آقای دکتر فشار خون بالا و دیابت هم ندارم . ضمنا من سه چهار روز در هفته هم ورزش می کنم .البته از موقع کرونا فعلا ورزشم تعطیل شده. ضمنا یه مقدار نفخ دارم . و بعد از غذا خوردن تنگی نفس
بیشتر خودشو نشون میده
تو گلو احساس غذا دارم

اگر چه باز هم رد کننده مسایل قلبی نیست و به نظرم بهتره حداقل یک نوار قلب گرفته شود، میتونین کپسول امپرازول را قبل صبحانه و شام تا بم هفته ادامه دهید. مسایل گوارشی باعث تنگی نفس نمیشوند مگر مثلا نفخ شدیدی ایجاد کنند.
برای بررسی بیشتر نیاز به معاینه فیزیکی است.