ف.م
عنوان :

پوست چرب

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام پیشاپیش ولادت امام رضا(ع) رو خدمت شما و خانواده محترمتون تبریک عرض میکنم. خانوم دکتر چه کارهایی توسط متخصصان پوست در کلینیک ها میتونه منجر به کاهش چربی پوست بشه؟ من پوستم خیلی چربه چه کاری انجام بدم تا از شر این چربی که خیلی هم ازار دهندست راحت بشم؟ لیزر یا تزریق چربی یا ..............؟

با سلام و تشکر

مقالات جدیدی وجود دارند که نشان می دهند تزریق بوتاکس چربی را می کاهد و میکرونیدلینگ ولی هنوز در مرحله تحقیقاته.

با سلام و تشکر

مقالات جدیدی وجود دارند که نشان می دهند تزریق بوتاکس چربی را می کاهد و میکرونیدلینگ ولی هنوز در مرحله تحقیقاته.