م.ب
عنوان :

دندان درد

دندانپزشک
سلام عیدتون مبارک. خانم دکتر من دندون پایینی سمت چپ دهانم در واقع میشه دندون یکی مونده به آخری خیلی درد میاد و داره کم کم سیاه میشه حتی یه دونه خال سفید هم دیواره بیرونی دندونم ایجاد شده. به نظرتون برم این روزای کرونایی دکتر؟ ژل دنتوگان اینام زدم دردشو کم میکنه اما برطرف نه. به توصیه یکی از دوستان دندونپزشکم گفت اموکسی سلین بخور و مترونیدازول . شروع کردم سه روزه به خوردنش ولی تاثیری نداشته.
درد خیلی زیادیم داره بطوریکه غذاخوردنم فقط با سمت راست انجام میشه
اونم خیلی سخت
راستش به تنها کلینیک باز موجود تو شهرمون تماس گرفتم گفتن چون ما تنها مرکز باز هستیم این روزا مراجعه کننده زیاده . ترس کورونا گرفتن مانع از این شده برم تا الان . شما لطفا راهنماییم کنین. سپاس

با سلام و وقت بخیر، لطفاً اول به این سوالا دقت کنید تا بتونم درست راهنماییتون کنم، آیا دندونتون آبسه کرده و تورم در اون ناحیه وجود داره؟ اون نیمه صورتتون ورم نکرده؟ خروج چرک از ناحیه وجود نداره؟ حالاتی مثل افزایش دمای بدن یا بی حالی رو ندارید؟
و اینکه درد دندون به چه صورت هست؟ یکسره یا گاهی درد میگیره؟ شدت درد چطور هست؟

تورم درونیه حس میکنم از بیرون یعنی روی لپ هام تغییری رخ نداده.تب و بی حالی ندارم. دردشم بیشتر وقتی هست که مجبورم با سمت راست غذت بخورم. ولی در عین حال اکثرا درد داره. چرک هم نه خارج نشده .
ابسه داخلی فک کنم داره خانم دکتر
یه حالتی عین نبض شبیهه. یا مثلا تیک تیک ساعت به اون شکل درد حس میشه و تیر میکشه

ببینید آموکسی سیلین و مترونیدازول برای رفع عفونت و آبسه هست اگر تورم در ناحیه حس میکنید این دو تا رو هر 8 ساعت تا 7 روز استفاده کنید، اما برای دردتون اینو بدونین تا زمانیکه پوسیدگی اونجا هست یعنی عامل درد هست ولی با توجه به اوضاع این روزها اگر بیماری زمینه ای ندارید ژلوفن کامپاند یا نوافن هر 6 ساعت مصرف کنید، اگر دردش براتون قابل تحمل نبود یکسری مراکز از جمله مرکز بهداشت ها واحد های دندانپزشکیشون شیفت هستند و کار اورژانسی انجام میدن میتونین برای اقدام اولیه و رفع پوسیدگی برای از بین رفتن درد به این جاها مراجعه کنید.

اوکی دکتر ترسم اینه این درد بمونه و رخنه کنه به دندونای دیگه و عفونت زایی شه تو بدن
وگنه میتونم تحمل کنم

نگران نباشید با توصیفاتی که شما گفتین وضعیت دندانتون در حال حاضر طوری نیست که برای سلامتی عمومیتون خطرناک باشه. اگر هر تغییری از جمله تورم یک طرفه صورت بیحالی و خروج چرک رو مشاهده کردین اطلاع بدین که درمان دارویی عوض بشه.

🙏
مرسی خانم دکتر