س.ب
عنوان :

الرژی

متخصص بیماری های کودکان
اقای دکتر ببخشید بین شیر خشک گلدن گات و پپتی جونیور می تونم یکیشو امتحان کنم ببینم می خوره چون سیمیلاک رو اصلا از دیروز صبح دیگه نمی خوره و الان تو این تعطیلات پپتی حونیور را راحتتر پیدا می کنم البته اگه از نظر شما هر شیری الان جواب میده همونو پیدا میدکنم نسبت به سنش که الان رفته تو 4 ماهگی ممنونم

پپتی جونیور بهتر است اگر نبود ایزومیل بدهید

سلام چشم پپتی جونیور می گیرم و هر شب هم یک و نیم سی سی کتوتیفن قبل از خواب رو تا کی ادامه بدم؟
🙏