ن.ا
عنوان :

قرمز شدن پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
وقت بخیر اقای دکتر من تا حالا به چند تا متخصص پوست در تبریز مراجعه کردم.یکی تشخیص رزاسه داد و مترونیدازول و داکسی سایکیلین تجویز کرد .چند نفر دیگم تشخیص التهاب پوستی دادن و گفتن رزاسه نیست.در ضمن پوستم همیشه چرب و براق در عین حال پوسته پوسته و قرمز با جوش های خیلی ریز.من هر مرطوب کننده ای که استفاده میکنم حس میکنم جوش ها بیشتر شدن...ضد افتابم که هر چی میخرم یا برق میزنه رو صورتم یا پوسته پوسته میشه...32 سالمه و 3-4ساله با این مشکل درگیرم...چیکار کنم درمان بشه؟

با سلام دوست عزیز پوست شما مشکوک به دمودکس است
بهتر است این تست را انجام بدهید و در صورت مثبت بودن درمان مقتضی انجام شود
از ضدافتاب ضد قرمزی بیودرما استفاده کنید و مرطوب کننده فاقد چربی اریکه

کجا مراجعه کنم برای انجام تست ؟به متخصص پوست بگم برام ازمایش دمودکس بنویسین؟و اینکه تو ایران درمان داره مایت دمودکس؟نمیشه شما داروشو بفرمایید من تهیه کنم خودم استفاده کنم؟
و اینکه آیا روغن درخت چای خالص تاثیر داره هر شب استفاده کنم؟چون جایی خونده بودم که خوبه

روغن درخت چای وضعیت را ممکن است بدتر کند برای
تست دمودکس بعداز تعطیلات با این شماره در ارتباط باشید

🙏