ص.ن
عنوان :

سرفه و گوش درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام ،حدود یک ماه پیش زایمان کردم و از همون موقع سرما خوردم و هنوز سرفه هام خوب نشده ،دیشب همسرم به دلیل سردرد شدید به درمانگاه بردم ولی خودم کاملا مسائل بهدآشتی را رعایت کردم ،از دیشب یکم گوش درد و احساس سرما در گلو و بدنم میکنم و بی اشتها هستم ، میترسم کرونا بگیرم ،در ضمن نوزاد هم شیر میدم ،لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟

مادر عزیز مکرر درجه حرارت بدنتون رو اندازه بگیرید، اگر فعلا علامتی مثل سرفه یا تب یا بدن درد ندارید نگران نباشید، در واقع تشدید سرفه هاتون، ولی بهداشت رو کاملا رعایت کنید حتما قبل از شیردهی دستتون رو بشویید و موقع شیردهی ماسک بزنید. اگر تب کردید یا سرفه ها تشدید شد شیردهی رو قطع کنید و به مراکز درمانی جهت انجام تست مراجعه کنید.

یعنی ممکنه کرونا گرفته باشم ؟دارم از استرس میمیرم

گوش درد معمولا در عفونتهای باکتریال دیده میشه، احتمال ابتلا شما به کرونا کم هست مادر عزیز ولی نمیشه با قطعیت نظر داد. فعلا لطفا مایعات فراوان مصرف کنید. و نگران نباشید، شستشوی مکرر دستها رو انجام بدید.

🙏
البته دیشب سعی کردم بیرون درمانگاه منتظر همسرم باشم ،ولی سردم شده بود احساس میکنم باد سرد تو گوشم و دهنم رفته باشه