س.گ
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و تبریک سال نو .دکتر عزیز من قبلا برای جوش هام ب 30 عدد راکوتان در مهرماه گذشته ب دستور خود اقای دکاررباریک بین بصورت یروز در میون شروع کزدم و جوشها از بین رفت و ریزش موی شدید گرفتم تقریبا مولتی ویتامین های مربوط ب مو و فولیکوژن و ...امپول های بپنتین گرفتم و کمی کمتر شد در ضمن من مدت چهار سال ماینوکسیدیل خارجی کیرکلند مصرف میکردم که متاسفانه دو س ماه قطع کردم و الان دوماهه ایرانی شو دو درصد فقط شب ها میزنم اما دکتر جان ریزش موم قطع نمیشه اصلا ..و حال روحیم خیلی بد شده .با این وضع کرونا که نمیشه ب مراکز رفت نظرتونه چیه ؟؟ ایرانی و خارجی خیلی تفاوت داره ؟؟ چیز تخصصی وجود نداره الان که جواب بگیرم ؟؟ ایا تقویت با روغن ها موثره ؟؟ من حتی رنگ هم نکردم .سفید ی هام درومده اما از رنگم میترسم....

سلام ، سال نوی شما هم مبارک
ماینوکسیدیل 5٪ فقط شبها بزنین
اسپری تقویت مو پرومین سریتا صبح و شب کف سر
کپسول فولیکوژن یکی صبح یکی شب
تا این اوضاع تموم شه ببینیمتون. احتمالا مزوتراپی و پی آر پی کمکمون می کنه ولی باید ببینمتون

🙏