ر.غ
عنوان :

ضایعات پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام .من مادرم 55 سالشونه حدود 4 -5 روزه یه ناحیه از کمر و یک ناحیه از شکم ضایعات قرمز رنگی زدن که عکسشو براتون ضمیمه کردم .روزای اول از درون احساس داغی میکردن و یکم عضلات کمرشون درد میکرد که الان دیگه درد عضله ندارن و با خوردن کاسنی و مایعات ,داغی درونی که احساس میکردن خیلی بهتر شده .ضایعات خارش و سوزش زیاد ندارن مگر این که لباس بیاد روشون و در تماس با چیزی باشه .
این اواخر هم مصرف فلفل و زنجبیلشون زیاد بوده .
خب الان باید چی کار کنیم ؟

اگه بیماری کلیه ندارند،قرص آسیکلوویر 400 هر 6 ساعت دو تا و نصفی بخورند با آب فراوان تا ده روز