ا.م
عنوان :

صدای گوش

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام. من اختلال عملکرد در شیپور استاش دارم و حدود دو ماهه موقع آب دهان قورت دادن صدای کلیک مانند و خش خش میشنوم و این صدا در گوشم هم وقتی عضلاتم رو منقبض می کنم میشنوم. که به شدت آزار دهنده ست و کلافه ام کرده. در ضمن عفونت و درد ندارم. میخواستم بدونم درمانی برای من وجود داره و آیا در غیر این صورت مشکلم با جراحی برطرف میشه؟

با سلام. اسپری بینی فلوتیکازون هر 12ساعت دو پاف در هر بینی موثر هست .همچنین جویدن مداوم ادامس به تقویت دریچه شیپور کمک میکنه.

اسپری بینی الوسالین. قطره بینی بتامتازون و فنیل آفرین به مدت 10 روز برام تجویز شده. بنظرتون استفاده کنم؟ و اینکه آدامس زیاد جویدم و مانور والسا رو روزی انجام میدم ولی فایده ای نداشته؟ در ضمن عمل بلع با بینی بسته موثر هست؟

بله داروها موثر هست البته فنیل افرین به هیچ عنوان بیشتر از 8-10روز استفاده نشه . اگر به داروها جواب ندادید باید توسط فوق تخصص گوش ویزیت بشید و شاید با جراحی مشکلتون حل شه

سپاس از راهنمایی تون. فقط دو سوال دیگه از خدمتتون داشتم. شیپور استاشم گرفتگی داره یا عملکردش درست نیست؟ و اینکه اگه با دارو بهبود پیدا نکردم می تونم جراحی کنم؟

اختلال داره.در اصطلاح علمی dysfunctionداره. بله جراحی میشه کرد البته ابزارش رو نمیدونم بعد از تحریم وجود داره یا نه.استاد احمد دانشی بیمارستان حضرت رسول چند سال پیش انجام میدادن عملش روi

تشکر از وقتی که گذاشتین
آقای دکتر سلام. شرمنده من دوباره مزاحمتون میشم. من عکس نوار گوشم رو براتون فرستادم که شما تایید کردین و گفتین اختلال در شیپور استاشه. من دیروز به یه متخصص نوار گوش رو نشون دادم و گفتن مشکلم اختلال نیست، مشکلم در باز بودن شیپور استاشه. من راستش گیج شدم.

اختلال شیپور استاش منظور همون اختلال در بسته شدن شیپور استاشه

درسته. پس یعنی همون شیپور استاش من باز مونده؟؟؟
سلام آقای دکتر. شرمنده از اینکه دوباره مزاحم می شم. من دارم اسپری فلوکازون رو استفاده می کنم ولی چندروزه احساس سرگیجه بهم دست میده میخواستم بدونم این از عوارضش میتونه باشه؟