پ.ک
عنوان :

مدفوع نوزاد 11 روزه

فوق تخصص نوزادان
سلام آقای دکتر
وقت بخیر، نوزاد من 11 روزست. 35/5 به دنیا اومد و 5 روز در بیمارستان طالقانی تحت نظر شما بود. روز آخر زردی کمی داشت و مرخص شد. وقتی منزل اومد زردیش بالا رفت و 3 روز زیر دستگاه در منزل بود. شیر خشک میخوره چون شیر ندارم و کلا و فقط شیر خشک میخوره(شیر خشک آبتامیل: هر 30 سی سی 1 پیمانه شیرخشک) و در مدت استفاده از دستگاه زردی قطره بیلی ناستر هر 8 ساعت 3 قطره خورده( تا 2 روز) و شکمش کار میکرد. اما از دیروز که قطره ندادم شکمش کار نکرده. امشب یه مقدار مدفوع خشک و به صورت گلوله های کوچک جدا جدا و سبز تیره بود که خیلی نگران شدم. لطفا راهنمایی بفرمائید.

سلام علت اینکه با قطره شکمش کار می کرده اینه که ترکیب اون قطره شیر خشت و ترنجبینه که ملین هست ولی بیشتر از 5 روز نمیشه داد شیر خشک یبوست میده کلا ولی باید شیرشو عوض کنین تا یکی از شیرها بهش سازگار باشه و یبوست نشه مثلا میتونیم شیر خشک ببلاک یا نان رو امتحان کنین در ضمن قطره BBcare هم بگیرین روزی 5 تا 6 قطره بدین اگر باز هم یبوست داشت از شیاف گلیسیرین روزی دو بار هر دفعه نصف شیاف استفاده کنین