ی.م
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام دکتر عزیز
حدود 8 سال قبل در سن بیست و سه سالگی به خاطر خوردن یک بسته قرص یاسمین دچار امبولی ریه شدم. بعد از ازمایش های زیاد دکترا به این نتیجه رسیدند که مشکل خونی (فاکتور 5لیدن ) دارم. و دو سه سال وارفارین مصرف کردم و از خوردن هر نوع داروی هورمونی منع شدم. ده ساله ازدواج کردم و دوست دارم باردار بشم. چند دکتر مشاوره گرفتم همه میگن حاملگیم ریسک بالایی داره و باید دارو یا امپول طی مدت بارداریت استفاده کنی و هیچکدوم از همکاراتون جواب درستی به من ندادن. دوست دارم نظر شما رو بدونم
ایا اصلا باردار بشم؟
ایا برای من خطر جانی داره؟
و قبل از بارداری هم نیاز به مصرف دارو دارم؟
یا چند وقت بعد از اینکه فهمیدم باردارم باید شروع به مصرف دارو کنم که باز لخته خون ندم؟؟

سلام عزیزم شما باید حتما به محض مثبت شدن تست بارداری امپول هپارین یا انوکساپارین مصرف کنید .وحتی تا مدتی بعد از بارداری هم ادامه دهید.بارداری با این شرط ممنوع نیست.

ممنون از پاسختون.
9 ماه امپول هپاربن مصرف کنم برای زایمان خونم رقیقه مشکلی پیش نمیاد؟؟
دکتر خواهش میکنم یه پزشک ماهر و باسواد تو اصفهان بهم معرفی کنین؟؟؟

البته تقریبا اکثر پزشکای زنان به مشکل شما اشنایی دارن ولی من خانم دکتر شهشهان رو میشناسم که از اساتید من در اصفهان بودند . نه عزیزم زیر نظر پزشکتون مصرف کنید ماه اخر حتما باید هپارین مصرف کنید نه انوکسا .اون سریع اثرش میره و مشکلی هم با دوزی که میدیم ایجاد نمیشه

🙏