ع.خ
عنوان :

شروع غذای کمکی و شیر

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
امیدوارم امسال سالی خوبی برای شما و خانواده تان باشه
من قل دخترم چند هفته ای میشه غذای کمکی براش شرو ع کردم طبق گفته شما خیلی خوب غذا نمی خوره الان یک هفته ای میشه اصلا نمیخواد شیر بخوره اصلا از اول نمی زاره شیشه بره تو دهنش و یا اگه بزاره 2-3 تا میک میزنه و دیگه نمی خوره قبلا به خاطره رفلاکسش شیر خیلی بد می خورد ولی الان دیگه خیلی ناجوره واقعا من دیگه نمی دونم چیکار کنم هر کاری بگین انجام دادم ولی واقعا دیگه خیلی برام سخت شده
الان رانیتیدین مصرف میکنه صبح و شب
32 هفته بدنیا اومده
نیو زینک هم می خوره ولی باز اصلا نمی خواد شیر بخوره
مجبور می کنه که به زور بهش شیر بدم
امروز صبح هم به زور شیرشو دادم بعد بهش رانیتیدین دادم نیم ساعت بعدش که غذا دادم همه ی شیرشو بالا اورد
در ضمن هیچکدام از بچه هام بلافاصله بعد شیر تمایلی به خوردن غذا ندارن من معمولا 45 تا 1 ساعت بعد شیر غذا میدم
الان 6 ماه 4 روزشون هستش
قل دخترم فک کنم 7500 باشه و قل پسرم *****9200
پسرم نان 1 و دخترم اپتامیل 1 می خوره

قطره ویتامین آد مصرف میکند یا مولتی ویتامین؟

شیرخشک را با قاشق یا فنجان بدهید

قبل از شیر ژل دندان گیاهی به وسط لثه پایین بمالید اگر بهتر نشد بیاورید مطب

مولتی ویتامین

فعلا قرص نکسیوم 20یک سوم قرص صبح ها ناشتا حل شود و میل شود و شربت رانیتیدین فقط شب ها بدهید