م.ک
عنوان :

روش مصرف قرص ها

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر سال نوتون مبارک باشه .من ی ماه ازاین قرص ها استفاده کردم برای درمان کیست هام و تنبلی تخمدان که داشتم برای درمان بهتر دوباره همین قرص ها رو بهم گفتین مصرف کنم اما ندفعه دوماه اما روش مصرفشون ویادم رفته میشه بهم بگین چجوری مصرف کنم قرص هارو

بسته ی شبیه ال دی رو از شب پنجم شبی یکی و اسپیرانو لاکتون شبی یکی همراه با ال دی و گلوکوفاژ شبی یکی