پ.ک
عنوان :

نفخ و سکسکه

فوق تخصص نوزادان
سلام آقای دکتر ببخشید من چندین بار مزاحم شدم و سوالات زیادی پرسیدم و شما لطف کردید و جواب دادید.نوزاد من اسمش ماهان هست و 35/5 هفته به دنیا اومده و الان 12 روزشه . الان به خاطر یبوست شما فرمودید شیرخشک عوض کنم و قطره bbcare بدم. یه سوال دیگه داشتم اینکه ماهان سکسه میکنه و خیلی به خودش میپیچه و کمتر بادگلوشو میزنه شربت گریپ میکسچر بهش بدم و اگر بدم چه مقدار باشه ؟
ویتامین آ.د یا آهن از کی باید بهش بدم؟ و چه مقدار

سلام شربت گریپمیکسچر رو از یک ماهگی به بعد میتونین بدین ولی قطره کولیک مثلCOLEF یا COLIC-EZهر 8 ساعت 7 یا 8وقطره میشه داد شکم بچه رو مالش بدین 10 دقیقه برای زدن ارغ وقت بدین اگه نزد اشکالی نداره شب موقع خواب 10 سی سی آب قند هم اثر ضد دل درد خوبی داره
ویتامین ا و د رو شروع کنین به مقدار یک سی سی
اهن هنوز خیلی زوده