ا.ع
عنوان :

چروک پیشانی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقت بخیر من دوتا خط چروک کم عمق روی پیشانی افتاده سوال من این که میشه بدونه تزریق بوتاکس درمان بشه منظورم لیزر درمانی یا کرم خاصی دکتر پوست رفتم گفتن که بوتاکس باید تزریق کنی و به خاطر هزینه بالاش و اینکه مضراتی هم داره دنبالش نرفتم احساس بدی دارم به خاطر این چروک ها تو سن 25 هستم که درمورد پوستتم حساسم بهش من مدتی پیش از مشاورین پوست شرکت مروارید پنبه ریز که محصولات تخصصی بهداشتی پوست و... کمک گرفتم و از ماسک لایه بردار کیوتن استفاده کردم اما تاثیر رضایت بخشی نداشت نظرشما چیه باید چه کاری انجام بدم از این چروک خلاصی پیدا کنم؟ باتشکر

به نظر منم فقط بوتاکس برای چرو ک پیشانی اثر درست و حسابی داری

حالا کرم synake rassan رو امتحان کن شاید تا حدی موثر باشه

خیلی ممنون از شما آقای دکتر امیدوارم جواب بده کرم synake rassan چون اصلا بوتاکس تزریقش برام جالب نیست . ممنون از راهنمایی
ممنون