م.ب
عنوان :

سفیدی لثه ای که دندونش پوسیده یا سیاه شده زیرش

دندانپزشک
سلام مجدد خانم دکتر. من یبار با شما چت کردم . راجب مشکل دندونم. سیاه شده و با چشم ظاهری پوسیدگیش از زیر هست به جای رو
خانم دکتر الان مسالم اینه لثه ای که روش دندونم قرار گرفته یه خط سفید مانندی روش ایجاد شده و تغییر رنگش با بقیه لثه هام کاملا قابل تمایزه. آیا لثم عفونت کرده ؟ ابثه کرده؟
درد دندونم کموکان ب صورت نبضیه و نوسان دار ینی گاهی میگیره و گاهی ول میکنه اروم میشه.
به نظرتون به عصب رسیده این دندون. چون زیرش جالبه پوسته زیرین دندون سیاهه روش سالم
و مهمترین سوالم اینه واقعا سرگیجه گرفتم اگه این سفیدی لثم که ایجاد شده خطر نداره و رفع میشه نرم به این درمونگاه های معمولی شهر ولی اگه چرک داره و ممکنه بریزه و جاهای دیگه بدن رفعش کنم
مرسی
چون این روزای کرونایی هم هست اکثر دکترهای ماهر شهر نیستن و مطباشونو 20 به بعد شاید باز کنن الان فقط درمونگاهای دندان پزشکی بازن . شما باتوجه به شرح حال من بفرمایید من برم این روزا دنداپزشکی یا نه
سپاس

وقت بخیر ، خیلی از پوسیدگی ها از زیر دندون شروع میشه موردی نداره از این نظر.

خانم دکتر خوندین شرح حالمو؟

ببخشید برای من فقط 2 تا جمله اومده بود!!
الان پیاماتون برام اومد

لطفاً عکس از دندونتون و لثه کنارش اگر امکان داره ارسال بفرماییذ

میبینین از زید سیاه شده

اون سیاهی پوسیدگیه و چیز عجیبی نیست نگرانش نباشید،
اما در مورد لثه
آیا اسپری لیدوکایین یا چیزی رو موضعی برای اون ناحیه استفاده کردین؟

بله دنتوگان و دنتول زدم
خانم دکتر سیاهی نشوندهنده به عصب رسیدن نمیتونه باشه

سیاهی همون پوسیدگیه دندونه، که هر رنگی میتونه باشه از سفید تا شیری و قهوه ای و سیاه، اون چیزی که در به عصب رسیدن مهمه عمق پوسیدگیه که از روی عکس رادیوگرافی عمق رو میشه تشخیص داد،

مواد موضعی برای کاهش درد توصیه نمیشه چون باعث آزرده شدن لثه میشه ، لثه اتون مقداری ازرده شده بهتره دیگه از این مواد استفاده نکنید.

بنابر این من برم دکتر یا نرم
اموکسیو ادامه بدم
یا نه

اموکسی و مترو رو اگه شروع کردید تا 7 روز ادامه بدید.
در ظاهر مشکل نگران کننده ای وجود نداره نگران نباشید اگر دردش قابل تحمل هست بهتره تا پایان وضعیت موجود صبر کنید.

خانم دکتر درد نشوندهنده عفونت یا ب عصب رسیدن نیست

درد میتونه کمک کننده باشه در تشخیص اما یک دلیل قطعی نیست، ممکنه یک دندان پوسیدگی نزدیک به عصب داشته باشه و درد کنه اما به عصب نرسیده باشه. درد و پوسیدگی با مقوله عفونت دو مساله متفاوت اند، درد دلیل قطعی بر عفونت نیست،
از نظر من با توجه به ظاهر دندان شما عفونت ندارد و پوسیدگی نزدیک به عصب یا رسیده به عصب دارد.

واینکه تا 15 اینا صبر کنم ممکن نیست به بقیه دندونا سرایت کنه
؟

خیر نگران نباشید ، بهداشتتون رو رعایت کنید مسواک و نخ دندون استفاده کنید پوسیدگی پیشرفت نمیکنه

مرسی از شما