ی.ب
عنوان :

کمی لرز همراه با استفراغ

متخصص بیماری های کودکان
من اکثرا صبح ها سرفه خشک دارم الانم کمی لرز دارم همراه با استفراغ ایا من کرونا گرفتم هرچند نکات بهداشتی رو رعایت کردم چون راننده اسنپ هستم

سلام این علایم میتونه در تمام عفونتهای تنفسی دیده بشه، تا زمانیکه علایم خطر مثل تنگی نفس و احساس فشار در قفسه سینه ندارید نگران نباشید، فقط استراحت کنید و مایعات فراوان مصرف کنید..