ر.ح
عنوان :

لیکن پلان

متخصص پوست، مو و زیبایی
پیش گیری از عود کردن و زیاد شدن التهابات و خارش
نوع لیکن پلانم از روی پاتولوژی نمونه برداری pdd+16
کف پا و دست. آرنج. زانو
قرص پردنیزولون.نئوتادین. قرص mtx هفته ای یک عدد
منوتروکساد.فولیک اسید.پماد موپیروسین

دوست عزیزسلام
ضایعات شما در حال حاضر چطور است ایا بیماری و خارش کنترل است؟ ایا ضایعه جدید داشته اید؟
اخرین ازمایش تان را بفرستید

سلام پاهام خیلی خشک شده پوسته پوسته شده نسبن خارشش حیلی زیاد نیست لک های قهوایی کم شده بودن اما دوباره زیاد شدن
دستها کف دست و لای انگشتام شروع به دوباره عود کردن میکنه
آرنجن زیاد و ضخیم شده اول یک دایره کوچک قرمز بعد ضخیم و بنفش و خارش داره
الان عکس میفرستم
رفته بودم پیش دکتر داخلی عفونت ریه هم داشتم
کل عکس از آزمایش هاست با نمونه برداری
آقای دکتر توروخدا خیلی تعریفتون رو شنیدم
امیدم به شماست مریضی منو درمان بکنید
قرص و محلول جدید برام تجویز بکنید ممنون میشم
این دو محلول هم به دست و پا ارنجم میزنم
الو

دوست عزیزم با توجه به شرایط فعلی و ویروس کرونا من تمایل ندارم که شما داروی متوترسات استفاده کنید لطفا قطع شود و جایگزین ان قرص مترونیدازول هر 12 ساعت یک عدد میل بفرمایید و کرم ساختنی ترکیب کلوبتازول و اوسرین به صورت 50/50 هر شب به محل ضایعات بزنید و کرم اتودرم بیودرما روزی دوبار به محل خشکی ها

در ضمن شما ازمایش سل تان مثبت بوده است حتما تحت نظر پزشک خود پیگیر این موضوع باشید
با توجه به شرایط فعلی باید کمی با بیماری کنار بیایید چون درمان قوی تر و بهتر به قیمت سرکوب سیستم ایمنی شماست که صلاح نمیباشد

متوترسات قطع کردم سه ماه میشه

قرص تلفست 120 نیز روزی یک عدد میل بفرمایید
مدنظر داشته باشید که بیماری شما مزمن است باید هر 2-3 ماه به یک متخصص پوست مراجعه داشته و معاینه شوید، از استرس دوری کنید