s.خ
عنوان :

اگزما

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر عذر میخوام اگر مقدوره خواهشا سریع جواب بدید. مادرم 1ماه و نیم هست که اگزمای شدید دارن. با نقاط قرمز روی صورت و بدن و خارش شدید شروع شد و الان نقاط قرمز تا حد زیادی بهبود پیدا کردن اما دست ها، پاها شدیدا پوسته ریزی پیدا کرده و رنگش قرمز پررنگ شده. خارش و سوزش و گاهی هم درد دارن و تا حدی پوسته ریزی زیاده که دستاشون زخم شده و به گوشت رسیده و مثل اینکه با چاقو بریده باشه قسمت هایی برش می خوره. متخصص آلرژی گفتن از استرس بوده. به هیچ دارویی جواب نداده بالای 10 نوع پماد مصرف کردن اما بدتر شده. پوست ناحیه تناسلیشون هم خارش شدید پیدا کرده و با خاراندن مثل تاول آبریزش پیدا میکنه. خواهش می کنم بفرمایید چی استفاده کنن.

لطفا چند تصویر دیگر از ضایعات نواحی دیگر بدن هم ارسال بفرمایید

شکم و کمر و گردن و صورت و ساق پا و ران درگیر نیست؟

سه چهار تصویر دیگر از نواحی دیگر هم ارسال گردد

سلام، خیر روی بدن هم الان خارشش عود کرده اما و خارش داره و کف دست و پاها پوسته ریزی و خارش.
چشم میفرستم
ببخشید خوب تایپ نشد، بله روی بدن هم داره، ران پا، کمر، شکم، کف سر، بازو خارش و قرمزی وجود داره.

داروی خوراکی چی مصرف کردن که جواب نداده؟

کلا این مشکل را قبل از یکماه و نیم نداشتند؟

کلا قبل از شروع این ضایعات چه داروهایی مصرفشو شروع کردن یا چه داروهایی خوردن....چون این ممکنه واکنش دارویی هم باشه

2 سال پیش خیلی خیلی خفیف تر نقاط قرمز روی سینه و شکم زدن اما دست و پاها پوسته ریزی نداشت و خارش هم به این شدت نبود اصلا.
لوراتادین، سدآف،هیدورکسی زین، سیتریزین مصرف کردن، الان هم همچنان فستوور مصرف می کنن.
پماد کالامین، تاکریل، فلوکورت، فلوئوسینولون و اون پماد دست ساز که عکسشو فرستادم هم زدن.
مومتازون هم زدن.
قبل از این جریان، تقویتی لاکتوفم خوردن فقط.

اگر وسعتش زیاد بشه نیاز به درمان خوراکی داره

قوص پردنیزولون 50 میلی گرمی، هر صبح نصف عدد به مدت هفت روز

قرص ستریزین 10 میلی گرمی، هر شب قبل از خواب یک عدد به مدت 20 روز

البته قرص پردنیزولون را به شرطی مصرف کنند که مشکل قند خون نداشته باشند

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید لطف کردید.
ببخشید جسارتا پس اگزما نیست؟
نیازی به آزمایش کبدی نیست؟
بعد می تونن دستشونو بشورن؟ به آب میخوره سوزش دارن. خیلی دست و پاهاشون خشکه که ترک و برش میخوره، با وازلین و روغن نارگیل هم چرب می کنن بهتر نمیشه.
پماد دست ساز قبلی رو نزنن دیگه؟

اگزما ضایعاتش اینقدر حاشیه واضح ندارد

ولی این. ضایعات ایشان، حاشیه واضح دارند

کلا این بیماری با کبد مرتبط نیست..آزمایش کبدی را برای چکاپ میتوانید انجام دهید ولی برای این بیماری پوست آزمایش کبدی نمیخواهد

اگر باز هم بعد از یکماه راضی نبودن، حتما حضوری مراجعه کنند یک مطب یا کلینیک پوست

خیلی ممنونم زنده باشید