ج.ج
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
کودک من رفلاکس داره و این داروها رو خودتون تجویز کردین ولی یک هفته ست استفاده میکنه اسهال شده در روز چهار پنج بار و دور مقعدش هم سوخته دلیلش چیه، شربت کلسیم سافت آپوویتال.شربت زینک پلاس.قطره آهن کپتوسیدر.قطره میول د3.شربت موتیلیوم باقرص اموزل 40

سوختگی اطرافرنقعد به علت لاکتوز شیر مصرفی کودک است میتوانید بجز شربت موتیلیوم,و لانزو سایر دارو ها را برای یک هفته قطع کنید و اگر اسهال برطرف شد مجدد مکمل ها را تک تک امتحان کنید درصورت تداوم اسهال یا سوختگی باید لاکتوز شیر کودک حذف شود

🙏