م.م
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر.
آقای دکتر درمشاوره قبلی که ازتون گرفتم باتوجه به مشخصات پسر7ماهم،درمورد ناآرومی هنگام خواب و... تشخیص غدم تحمل لاکتوز رو دادین.وفرمودبن زادیتن 2سیسی شبها بدم.
*مصرف این دارو دوره داره؟8روزه بهش دارو رو میدم ولی اثری ندیدم ،چه زمانی باید بگذره تا اثر دارو مشخص بشه
*از دوماهگی شیرخشک آپتآمیل مصرف میکنه ،چون آپتامیل،شیر مدل بدون لاکتور نداره ببلاک ال اف بهش دادم الان 3روزه،مزش رو که دوس نداره ،تاثیری برای خوابش که نداشته وامروز اطرآف مقعدش جوشهای ریز زده میتونه اثر شیرخشک باشه؟یا دلیل دیگه مثل دندون یاآلرژی دیگه ایه؟همون آپتامیل2 رو بهش بدم؟
واقعا کمخوابیش بعداز 7ماه اذیتم میکنه ،درطول روزهم دائم کلافس و خوابش میاد ولی نمیخابه ،هرسه ساعتی درحد نیم ساعت خواب میکنه
لطفا رآهنماییم کنین بفرمایین چیکار کنم واسه بهبودخواب وکلافگیش و آرامشش.تا خودمم به آرامش برسم
ممنونم

سلام باید تست حساسیت به لاکتوز انجام شود در صورت تایید واکسن روده مصرف کند که حداقل بک ماه درمانش طول میکشد زادیتبن فقط سبب بهبود خواب میشود اگر با رادیتین خوابش بهتر نمیشود شربت کیدسی اسلیپ میتوانید شبها بدهید 3/5 تا 4 سی سی

ممنون از پاسخگوییتون آقآی دکترشیرخشک جدیدش یعنی ببِلآاک ال اف ادامه پیدا کنه یا اپتامیل؟باتوجه به اینکه اطعم ببلاک رو دوس نداره و تو این دوسه روزه که ببلاک بهش میدم اشتهاش کم شده

شیر بیومیل ال اف با 110 با ایزومیل هر کدام را دو ست داشت بدهید ببلاک ال اف را میتوانید با قند شیرین کنید