م.س
عنوان :

حالا تهوع و استفراغ

دکترا حرفه ای داروسازی
همسرم بخاطر درد کلیه به بیمارستان رفت... به خاطر تسکین درد مورفین تزریق کردن و سونوی کلیه انجام دادن... الان 4 ساعت از تزریق مورفین میگذره ولی مدام استفراغ میکنن

سلام عزیزم.
بله مورفین میتونه باعث ایجاد حالت تهوع و استفراغ بشه.
علت درد کلیشون چی بود؟

سلام خانم دکتر سال نوتون مبارک... شرمنده بخاطر وضعیت همسرم خیلی استرس داشتم... بی مقدمه مشکل رو مطرح کردم...
پهلوی سمت چپش یکدفعه به شدت درد گرفت که احتمال سنگ کلیه دادیم و رفت بیمارستان... که اونجا مورفین تزریق کردن و سونو انجام دادن... که التهاب کلیه دیده شده و احتمال رد کردن سنگ رو دادن ولی هنوز قطعی نیست

سلام عزیزم سال نوی شما هم مبارک.
حالت تهوعشون برطرف شد؟
چون هر دارویی یک نیمه عمری داره ن بعد از گذشتن اون نیمه عمر عوارض دارو به مرور از بین میره. هنوز بالا میارن یا بهتر شدن دیگه؟
التهاب کلیه میتونه به علت عفونت هم باشه و صرفاً دلیلش سنگ نیست. اگر سنگ باشه تو سونو نشون میده عزیزم

🙏