م.ف
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر
قبلا در مورد مشکلات پسرم با شما مشورت کردم و فرمودید برای او حساسیت به پروتئین گاوی و عدم تحمل غذایی از جمله عدم تحمل لاکتوز مطرح است به علت حساسیت به روغن ام سی تی موجود در شیر خشک پپتی جونیور مجبور به شروع شیرخشک پپتی در کنار قرص لاکتیز شدم روزانه یک دوم قرص را در 300 سی سی شیرخشک حل میکنم و بعد از 12 ساعت هر 2 ساعت 60 سی سی از اون رو میدم تقریبا علائم عدم تحمل لاکتوز رو نداره اما نگرانی من از بابت مصرف قرص لاکتیز هست اینکه تا کی میتونم اون رو ادامه بدم ؟و اگر به جای اون از قطره ایزی کول استفاده کنم چند قطره به ازای هر 10 سی سی شیر بریزم؟
سوال دیگه من در مورد عدم تحمل غذایی پسرم هست اینکه با خیلی از مواد غذایی نفخ و بی قراری و بدنبال اون تشدید ریفلاکس پیدا میکنه الان قطره کولیکز روزی 4نوبت میدم ولی باز هم اذیته لطفا اگر راه حل یا داروی بهتری می تونید برای کنترل این علائم تجویز بفرمایید
پسرم 8 ماهشه و وزنش *****9300 هست

سلام با توجه به رشد طبیعی,کودک تنها راه کنترل عدم تحمل لاکتوز یا قطع کامل لاکتوز است یا حداقل استفاده از قطره ایزی کول 5 قطره در هر 60 سی,سی,شیر دارای لاکتوز
کودکان دارای عدم تحمل لاکتوز با مصرف شیرهای دارای لاکتوز یا رژیم غذایی دارای لاکتوز کم و بیش عدم تحمل برخی مواد غذایی را پیدا خواهند کرد که خطرناک نیست ولی گاه تا 4 سالگی طول میکشد

مسکن هایی مانند اینفاکول و سگا گریپ یا مخلوط نبات سفید و افشره نعناع تا 5 بار روزانه قابل استفاده خواهند بود