س.ن
عنوان :

سرگیجه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام. حدود یک سالی هست. دچار منگی(حس چرخش سر ندارم) وگیجی و عدم تعادل شدید شدم. حس عدم تعادل در اندام ها دارم. بطوری که نوشتن برام سخت شده و کارهای ظریف مثل تایپ سخت شده. کلا حس عدم هماهنگی و تعادل و بیقراری بدی دارم. حدود 7 ماه پیش هم یک دکتر نورولوژیست مراجعه کردم و فقط اسکن مغزی(نه گردن) انجام دادم و هیچ مشکلی نبود. و 1 ماه پیش هم یک دکتر گوش رفتم و گفتن بتاهسیتین بخور و اگر خوب نشدی تست تعادل باید بدی. من هنوز مشکل دارم . ممنون میشم کمک کنید

سلام. منگی سر ممکنه عصبی باشه.ولی اینکه عدم تعادل در انجام کارهای ظریف دارید، نیاز به بررسی دقیق داره. باید mri مغز و نوار عصب عضله انجام بدید تا علتش بررسی بشه

ببخشید یکم نگرانم. تشخیصتون چی هست؟
ام اس یا بیماری خطرناک؟

چون بررسی نشدید، نمیشه تشخیصی مطرح کرد. بیماری ام اس بعیده چون حالت حمله ای داره و شبیه توضیحی که میدید نیست