س.خ
عنوان :

واکسن و تغذیه نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام.سال نومبارک.
آقای دکتر من بچم10فروردین نوبته واکسن4ماگیشه میخاستم ببینم تو این شرایط کرونایی باید چیکار کنم؟؟
من میتونم بچمو 4ماهش که تموم شد شروع کنم غذاش بدم؟؟
آخه خیلی کم شیر میخوره و اواخره 2ماهگی که آوردمش ویزیتش کردید گفتید وزش کمه و بهش مولتی ویتامین دادید.الانم دوتا دندونایه پایینشو درآورده شیرخوردنش خیلی بد شده.
مولتی ویتامینشو باید ادامه بدم؟؟

سلام سال نو شمام مبارک.
واکسنشا بزنید اشکال نداره ملافه ببر پهن کن رو تخت خودتونم ماسک بزنید.بیشتر خودتون رعایت کنید.
قبل رفتن هم استامینوفن بده بهش
غذای کمکی بهترهاز 6ماه تمام شروع کنید زوده 4ماهگی .نهایتا از 5ماه تمام
-برا وزن گیری بهتر بجای مولتی؛ قطره زیتوکید بدید 25قطره

🙏
سلام.
ببخشید آقای دکتر میخاستم بپرسم دارویه کولیف بچمو تا کی باید بهش بدم؟؟
الان4ماهشه
ببخشید یه سوال دیگه ام داشتم.
من امروز واکسن4ماهگیه بچمو قبل از ظهر زدم ولی جایه واکسنش قرمزنشده و ورمم نکرده میخاستم ببینم اشکال داره؟؟

سلام. میشه چند بار تکرار کرد اگه اروم نشده.
اگه ارومه کمترش کن ببین چطوره
در کل داروی بی ضرریه جای نگرانی نداره

یا اصا پاش درد نداره.
میگم نکنه اثر نکرده.
بله تو دوتا رونش زدن.
میگفت که رونه چپش مثه واکسن دوماهگیش درد داره ولی بچم نه درد داره نه قرمزی و ورمی که دوماهگی داشت.ولی تب داره

اشکال نداره.فقط تب را کنترل کنید

🙏
سلام.
خسته نباشید.
ببخشیدآقای دکتر من دمایه بدنه بچم همیشه36/2بوده والان که واکسنشو زدم بعضی مواقع37/2میشه.میخاستم ببینم این یه درجه تب محسوب میشه و باید بهش استامینوفن بدم؟؟؟

سلام طبییعیه الازم نیست تب بر بدین

🙏