ک.ب
عنوان :

رفلاکس و الرژی و شیر نخوردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید اقایه دکتر پسرمن مریض شما هست با انجام باریومیل رفلاکس گاسترو اژیال تشخیص داده شد ودارو برایش نکسیوم و باملوفن از یک ماه پیش تجویز شد نکسیوم 20 نصف صبح نصف شب و باکلوفن یک چهارم صبح و شب تا هفته پیش که مطب بودم فرمودید کم کنم روزی یک بار شب بهش بدم که من از وقتی کم کردم هم کم میخوره هم زیاد بالا میاره و برایه آلرژیش واکسن خوراکی تجویز کردید و برایه شیر نخوردنش قبلا شربن نیوزینک و بعد هفته قبل در مطب قطره ویتال توتال و قطره اهن سان اکتین از هرکدوم هرروز یه سی سی و قرص لتیزن شبا یک چهارم و فرمودید برایه بالا اوردنش شیر خشک سیمیلاک توتال کانفورد که از قبل هم فرموده بودید تغذیه بشه و غذایه کمکی شروع بشه که از وقتی من غذا رو شروع کردم خیلی بیشتربالا میاره طوری بالا میاره که انگار پمپ زدی به بچه چند وقت بود بالا اوردنش کمتر شده بود الان یک هفته است خیلی باز بالا میاره بعد من غذارو دوساعت بعد شیر خوردن بهش میدم تادوساعتم بهش شر نمیدم وقتی فرنی و میدم یا همون لحظه بالا میاره یا بعداز دوساعت که شیرمیخوره غذا ادامه بدم یانه یا اینکه میشه تو فرنیش نشاسته بریزم یا شیر خشک معمولی بدم توش نشاسته بریزم اقایه دکتر پسرم هر 3 یا 4 ساعت به زور 90 سیسی شیرمیخوره تو ماه پنجم همش 100 گرم وزن کرده چیکار کنم اقایه دکتر غذارو ادامه بدم باکلوفن کم کنم اشتها اور همونو بدم شیرخشک چی بدم بالا اوردنشو چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید بعد مشگل بعدی اینه پسرم پنج ماهشه هنوز رو پاهاش واینمیسه هرچقدر نگهش میداریم واینمیسه و بعد اقایه دکتر شبا اصلا خواب نداره و ناله میکنه تا 4 صبح بیداره بعداونم هی تو خواب ناله میکنه قبلا تو خواب شیر میخورد که الان اونم نمیخوره لطفا بفرمایید چیکار کنم ممنون میشم
اقایه دکتر پسرم شیرخشکایه ای ار اچ ا و پوتی جونیور هم نخورد که شما توتال فرمودید بدم که اللن یه هفته است باز بیشتر ادا درمیاره وقتی من شربت نیو زینک و میدادم بهتر شیر میخورد تا قطره ویتال توتال
پسرم 5 ماهش تموم شده و تو این ماه پنجم همش 100 گرم وزن کرده
بعد فرنیشم فرمودید با شیر خشکش درست کنم به خاطر الرژیش
ببخشید اقایه دکتر پسرم فقط با شیرخشک تغذیه میشه

سلام باید قبر کنید تا واکسن روده اثر کند فعلا عذای کمکی بدهید و شیررژبمی میتوانید شیر ا ال 120 یا ایزومیل را جایگزین کنید هم برای خوردن هم درست کردن غذا اگر با نوزینک اشتهایش بیشتر است همان را بدهید

اگر استفراغش زیاد است قبل غذا روزی 4 بار سربت موتیلیوم بدهید 1/5 سی سی با همان بکلوفن را مجددا بدهید

شبها 2 سی سی شربت زادیتین بدهید برای کنترل الرژی و کوچک کردن لوزه اش و تا 8 ماهگی فرصت دارد. وی پایش بایستد