ف.ا
عنوان :

بی قراری و بی خوابی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر ، ببخشید نوزاد سه ماهه و سه روزه ای دارم که به شدت بی قرار و بی خوابه و در برابر خواب خیلی مقاومت میکنه، ماه قبل پیش دکتر مقدادی رفتم و گفتن اسید معدشون بالاس و دارو دادن ، بچه من مدام در حال قورت دادن چیزی بود و همش اسید معدش بالا میومد ، دکتر موتیلیوم و لانزو پرازول و آ د ضد لاکتوز تجویز کردن که من بعد دادن این داروها به وضوح بی قراری شدید تر بچه و دیدم و داروها رو قطع کردم و زانتاک و پدی لاکت دادم ، حالا بچه اصلا بالا نمیاره و در واقع شرایط آنتی رفلاکس و کاملا رعایت کردم و الان خیلی بهتر از قبله ، برای دل پیچه هم قطره اینفاکول تهیه کردم و بهش میدم اما بازم بی قراره و مدام گریه میکنه ، خواباش کلا نیم ساعته و سه ساعت بیدار و مدام جیغ میزنه ، دو روزه خیلی دستاشو به چشماش میماله و همش گریه میکنه ، تا ساعت 3 صبح یکسره گریه میکنه و بعدشم که میخوابه 2 ساعت خواب و دوباره سه ساعت گریه ، واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و با این شرایط کرونا هم نمیتونم حضوری بیام خدمتتون ، ماه قبل که واکسن دوماهگیشو زده بودم وزن بچه شیش و نیم کیلو بود ، ممکنه راهنمایی و کمکم کنین چون واقعا نگران بچه هستم و خودم هم خسته شدم؟؟ خیلی ممنونم

این بیشتر مربوط به لثه درد و اضطراب ناشی از آن است بهتر است اگر شیر مادر مصرف میکند مادر رژیم غذایی حفظ کند قطره های کولیک و ریفلاکس را طبق قبل مصرف کنید و از ژل دندان گیاهی برای وسط لثه پایین روزی سه تا چهار بار بمالید وو در صورت بی قراری شدید قطره استامینوفن طبق وزن استفاده کنید

ولی مهمترین درمان حمایت و به آغوش گرفتن است

به نظرتون بخاطر آلرژی به فصل نمیتونه باشه؟؟ آخه مدام دستش به صورتشه و همش میخارونه به طوری که زخم شده!
هیچ نوع شربتی نمیتونم بدم که حداقل این علائمشو کم کنه؟؟؟

داروهای هومیوپاتی وجود دارد که میتوانید برندهای خارجی را جستجو کنید