ن.م
عنوان :

پا درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر،پسر 8 ساله ای دارم که از دیشب در ران پای چپش درد شدیدی احساس کرد،با ماساژ و روغن زدن و گرم نگه داشتن ،کمی از صبح بهتر شده ، اما میلنگه راه میره ، هیچ ضربه ای نخورده ،فقط درد ناگهانی داشته ،تحرک زیاد نداشته و یک ماهه تو خونه هست. 22 کیلو گرم هست و روزی 25 واحد قرص تیروئید میخوره.

سلام شایعترین علت درد و لنگش پا اداری و گذاری نفثل به علت ویروس های سه تا جهاد هفته قبل است ولی در صورت ادانه بیش از 3 روز و یا تشدید درد و لنگش باید ازنایس خون و التهاب مفصل و در مواردی نیز اسکن انجام شود
بروفن برای 3 روز بعد از غذا 4 سی سی برای دردهای مفصلی کافی خواهد بود