س.ت
عنوان :

کمردرد بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من هفته بیست بارداری هستم نشیمنگاهم که آخرین مهره کمرم میشه درد میکنه شاغلم هستم نمیتوونم خیلی استراحت مداوم داشته باشم چی کار کنم که بهترشه؟راستی خانم دکتر من اصلا شکمم بزرگ نشده اینم یه کم برام سواله که چرا هنوز بزرگ نشده؟

شکمت از 24 هفتگی بزرگ میشه و درد نشمینگاه طبیعیه برای کاهش درد میتونید لز مغازه های وسایل پزشکی یک تشکچه های گرد مخصوص درد ساکروم هست بخرید و در زمان کار روی ان بنشینید