س.د
عنوان :

کم خونی و قلب نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام، خانم دکتر پسر من هشت ماهشه و شش کیلو وزن داره،یک ماه پیش بردم پیش دکتر نوار قلب ازش گرفتن،گفت که قلب کودک سه تا سوراخ داره، آزمایش گرفتن گفت کم خونی شدید هم داره و نفخ معده و بعضی مواقع استفراغ هم میکنه
شیر خشک اصلا نمیخوره
فقط مقدار کمی غذای کودک غنچه و بعضی مواقع سرلاک میخوره
هر چی بهش میدیم دچار حالت تهوع میشه و گریه میکنه و نمیخوره، و وزنش خیلی کمه
دارو های که دکتر داد:
زینکو ویت بی(مکمل غذای) هر 12ساعت دو سی سی
میم(مولتی ویتامین_ آهن _ مواد معدنی) روزانه 25 قطره
امپرازول نصف کپسول قبل صبحانه
ویتامین Dهفته ای یک سی سی
لطفا راهنمایی کنید

پدر عزیز هم غذای جامد رو بالا میاره و هم مایع؟
چند روزه تهوع داره؟ شیرمادر نمیخوره؟ سوپ نمیخوره؟

شیر مادر را میخوره ولی اگه غذای بهش بدیم بعد از حدود 10 تا 20 قاشق دچار حالت تهوع میشه
مثل اینکه زود سیر میشه

10 تا 20 قاشق؟؟؟؟ خوب این خیلی زیاده، وقتی حجم زیاد میدید باید انتظار بالا آوردن داشته باشید
تغذیه تکمیلی رو باید از یک تا دو قاشق شروع کنید و بتریج بالا ببرید در حال حاضر به نظرم در حدود 6 تا 7 قاشق در هر وعده کفایت میکنه

نسبت به مقداری که روی جعبه غذا نوشته خیلی کمتره
چرا وزنش خیلی کمه؟
روزی فقط دو وعده بهش غذا میدم

یک علتش انمی یا کم خونی هست، باید میزان مصرف اهن رو افزایش بدید، 1.5 سی سی روزانه مصرف کنید، شیر اینفاترینی تهیه کنید و روزی 30 سی سی یک تا دو مرتبه بدید بخوره، اگر این رو پیدا نکردید MCT oil تهیه کنید و روزی 3 سی سی شروع کنید و بعد از یک هفته روزی 4 سی سی ادامه بدید. انشالله وزن گیری خواهد داشت.

🙏
این داروها در داروخانه پیدا میشن؟

احتمالا اینفاترینی یه کم سخت پیدا بشه ولی Mct oil پیدا میشه.