ف.ا
عنوان :

بی قراری و بی خوابی

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و وقت بخیر
نوزادم سه ماه و شش روزشه و یک ماه قبل که آوردم پیشتون تشخیصتون اسید معده بالا بود، داروهاشو دادم و الان اصلا بالا نمیاره و مثل قبل اسید معدش تو دهنش نمیاد ، از این بابت کاملا خوب شده ولی چند روزه که خیلی بی قراره و اصلا نمیخوابه و مدام جیغ میکشه و گریه میکنه و همش چشماشو میماله و دستاشو به صورتش میکشه ، حتی وقتی خوابه یهو دستاشو میکشه به صورتشو بیدار میشه و گریه میکنه ، نهایتا یک ربع میخابه و مدام در حال گریه کردنه ، من بهش زانتاک میدم و برای نفخش هم قطره اینفاکول ، یعنی اصلا نفخ نداره که گریه میکنه و من واقعا نمیدونم دلیل گریه هاش چیه، آب دهنش هم میریزه و گاهی وقتا حالت حبابی داره ، من شرایط آنتی رفلاکسم رعایت میکنم ولی واقعا نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه، بچه مدام در حال جیغ کشیدن و گریه کردنه و من حتی بردمش دکتر که گوش و گلوشو چک کنه که عفونت نباشه که گفتن نیس!
ممنون میشم شما کمکم کنین آقای دکتر چون واقعا نمیدونیم چشه و نگرانیم خیلی

سلام اگر کودک سینه مادر می گیرد احتمال زیاد اسپاسم معده پیدا کرده است که در ابن موارد از داروهای قوی تر مانند نکسیوم و بکلوفن باید استفاده شود
گرما . التهاب گوش و سوختگی مری نیز از علل دیگر میتواند باشد