س.ک
عنوان :

پوست

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام جای جوشم که به صورت لکه شده ولی خیلی جای بدی ممنون میشم کمک کنید

سلام عزیزم. صبح بخیر.
این جای لک مسطح هست یا به صورت فرورفتگی یا برامدگی؟
لک قرمز یا لک قهوه ای؟

سلام نازنین دکتر
دقیقا کنار بینی مسطح و اوایل قرمز بود ولی الان قهوه ای کم رنگه

عزیزم سرم نئوتون آیسیس گزینه مناسبی برای شماست.
اما ویتامین سی هم میتونه در روشن شدن پوستتون بهتون کمک کنه

خیلی ممنونم از محبتتون لطف کردید طریقه مصرف خاصی داره ؟
ممنونم من از پیج تون با شما و با زوپ آشنا شدم بازم ممنونم بهترین دکتر دنیا
🙏

گلم یادت باشه اکثر ضد لک ها زمان استفادشون شب قبل از خواب هست
مگه اینکه روی خود محصول قید شده باشه صبح و شب
برای ویتامین سی هم محدودیتی نداره ولی چون پوست حساس میشه به نور افتاب، باید از افتاب مستقیم اجتناب کرد (که با این وضعیت کرونا عملاً کسی افتاب نمیبینه

🙏