س.س
عنوان :

سرماخوردگی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
آقای دکتر دخترم تقریبا دو ماهشه، علائم سرماخوردگی مثل عطسه و سرفه در حد کم و گرفتگی بینی رو داره! تب نداره فعلا! برای درمانش چه باید کرد؟ شما در هفته آینده ویزیت دارید؟ مطب هستید؟ من از ترسم این چند روز دکتر نبردمش! لازمه ببرمش دکتر یا شما پیشنهاد میکنید تو خونه درمان بشه؟ شب ها همش حالت خفگی به خودش میگیره انگار که داره بالا میاره یا خفه میشه ( البته بعضی وقتا) سرشو گوششو با دستش هی چنگ میزنه! در مورد واکسن دو ماهگی هم حتما باید به موقع انجام بشه؟

سلام واکسیناسیون با حداکثر دو هفته تاخیر اشکالی ندارد
بخور گرم
اسپدی بینی کلدماریس پرو بی بی روزی سه بار
زیر سه ماه داروهای سرماخوردگی منع مصرف دارند
در صورت بی حالی . شیر نخوردن . خس خس سینه باید کودک معاینه شود
احتمال ریفلاکس معده در کودکان دارای علائم سرما خوردگی زیر 3 ماه باید مد نظر باشد

مطب هفته دوم فروردین باز است