ش.ا
عنوان :

کیست شکلاتی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر خانمی هستم 28 ساله.کیست شکلاتی در تخمدان راست دارم.دیروز اصلا حواسم به کیستم نبود چیز سنگین بلند کردم.صبح ی لکه صورتی دیدم که توش رگه خون تازه بود.الانم ی مقدار کمی تهوع دارم.البته فک کنم مال استرس هست.با توجه به کرونا که نمیشه رفت سونو استرس گرفتم.امکان داره کیستم ترکیده باشه.البته 20 روزه دارم قرص ال دی مصرف میکنم
کیستمم 4 سانت بود خانم دکتر

سلام معمولا کیستهای هموراژیک پاره می شوند با توجه به اینکه درد داشتید و تهوع داشتید احتمال پارگی کیست هست