س.ش
عنوان :

مشاوره

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام اقای دکتر 33 سالمه واقا دو سال پیش در اثر استرس و اضطراب دچار تپش قلب شدم که با مراجعه به پزشک و اکو متوجه افتادگی دریچه میترال خیلی ضعیف شدم که دکتر فقط دارو زانکس ارامش بخش و پروپرانول دادن ،سوال اینه این بیماری خطرناکه؟ و باید اقدام خاصی باید کرد که پیشرفت نکنه؟ مادرم هم 55 سالشه افتادگی دریچه میترال شدید داره ، ممنون میشم هم برا خودم و مادرم اگه لازم به اقدامی هست انجام بدیم دستور بفرمایید چون شهرستان هستیم ، سپاسگزارم

سلام افتادگی یا پرولاپس دریچه میترال در واقع انعطاف پذیری غیرعادی دریچه و افزایش ضخامت دریچه رو شامل میشه. بسته به شدت اختلال درجه بندی میشه.

تقسیم بندیهای امروز با گذشته فرق کرده و بسیاری از پرولاپسهای دیروز را امروز جزو موارد نرمال میگیریم.

راههای جلوگیری از پیشرفتش زندگی سالم، پرهیز از چاقی و فشارخون و عدم ورزشهای سنگین مثل وزنه برداریه.

سپاسگزارم که راهنمایی کردید