z.f
عنوان :

شکم شل

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر روز خوش من پسرم 11 ماه ست اسهال داشت الان روزی 2 بار حجم کم ولی خیلی شل مدفوع میکنه فرموده بودین رامنوفلور دادم با کیدی لاکت اما خوب نشده ماست هم حذف کردم موز برنج سیب زمینی دادم که شاید مشکل رفع بشه میفرمایید چیکار کنم؟ممنونم

سلام
آزمایش,مدفوع برای سو جذب و عدم تحمل الکتاب و التهاب روده انجام نشده است و درصورت اسهال بیش,از دو هفته باید انجام شود
اگر کودک شیر مادر میخورد و سابقه ریفلاکس پنهان داشته باشد اغلب اسهال به علت سو جذب خواهد بود که دراین موارد یا باید شیردهی از سینه قطع شود و یا باید کودک تحت درمان برای یک جدب قرار کیرد و در غیر اینصورت عامل اصلی معمولا آب میوه بیش از میزان مجاز,در کودک یا انگل ژیاردیا است که دراین موارد درمان با مترونیدازول برای دو هفته باید مد نظر باشد

آزمایشات اولیه در اسهال مزمن بیش از دو هفته
کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده و قند های احیا کننده می باشد که در آزمایشات دو ماه قبل درخواست نشده است

کم خونی کودک به علت کمبود آهن دریافتی یا سو جذب آهن است که باید دوز دریافتی آهن را دو برابر کنید

🙏